Lama López, María Xesús (2023): Apropiación cultural e contradiscurso histórico. A materia artúrica na literatura galega. Vol. II. Faro: Universidade do Algarve, 246 pp. - Gonçalves Soares, Ana Rita (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2023)
Reseña del vol. 2 de la obra Apropiación cultural e contradiscurso histórico. A materia artúrica na literatura galega de María Xesús Lama López (Faro, Universidade do Algarve, 2023), por Ana Rita Gonçalves Soares.