Lama López, María Xesús (2022): Apropiación cultural e contradiscurso histórico. A materia artúrica na literatura galega. Vol. I. Faro: Universidade do Algarve, 176 pp. - Gonçalves Soares, Ana Rita (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2023)
Reseña del vol. 1 de la obra Apropiación cultural e contradiscurso histórico. A materia artúrica na literatura galega de María Xesús Lama López (Faro, Universidade do Algarve, 2022), por Ana Rita Gonçalves Soares.