"Deter o día cunha flor" (2009), obra excepcional de Luz Pozo Garza - López, Aurora; Pociña, Andrés (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2013)
Estudio del poemario, por el momento último publicado, Deter o día cunha flor, de la poeta gallega Luz Pozo Garza, que formará parte del libro Á procura da poesía. Vida e obra de Luz Pozo Garza, de Aurora López y Andrés Pociña, que está en trámite de edición.