VVAA: Carreiros. Mostra de poesía da Terra Eo-Navia en lingua galega; VVAA: Comercial Poesía galega en Madried; Pereira Valcárcel, M.: Todo morte; Solla, C.: Xábregho; VVAA: Xeitos de falar. Mostra de poesía asturiana. - Carracedo Doval, Juan José (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 1999)
Sin resumen