Literatura oral nun recuncho de Ferrolterra - Bogo Saavedra, Isabel (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2003)
Neste artigo amósanse algunhas das crenzas e anacos da literatura oral dunha zona da Comarca de Ferrol, ca obxectivo da conservación e divulgación da mesma.