“Il Principe de Maquiavel. Primera traducció espanyola basada en un manuscrit inèdit” Rosa Rius Gatell y Montserrat Casas Nadal, Castelló: Fundació Germà Colón Domènech; Barcelona: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, 2010 - LLORCA MOREL, Blanca (Ingenium. Revista Internacional de Pensamiento Moderno y Metodología en Historia de las Ideas, 2010)
Sin resumen