KULAK, Ewa Krystyna (2002): Owoce hesperyjskich ogrodów. Obraz literatur Pólwyspu lberyjskiego w polskich wydawnictwach informacyjnych i popularnonaukowych. - Molina Moreno, Francisco (Eslavística Complutense, 2002)
Sin resumen