Vizuální poezie v díle Václava Havla - Dědinova, Tereza (Eslavística Complutense, 2013)
Studie se zaměřuje na vizuální poezii Václava Havla, v úvodu poskytuje stručný vhled do metody vizuální poezie, poté se soustředí na představení Havlova specifického tvůrčího přístupu. Na rozdíl od svých současníků se Havel neodklonil od verbální sémantiky textu směrem k převážně formálním experimentům. Jádro jeho textů leží ve zkoumání stereotypů myšlení i jazyka, frázovitosti a mnohomluvného nicneříkání.