Estudi estilístic i contrastiu de l’arquitectura de l’oració. Estil segmentat vs. Estil cohesionat - Cuenca, Maria Josep (Círculo de Lingüística Aplicada a la Comunicación, 2023)
Estudi estilístic i contrastiu de l’arquitectura de l’oració. Estil segmentat vs. Estil cohesionat