"Avicenna Latinus: Liber primus naturalium. Tractatus tertius. De his quae habent naturalia ex hoc quod habent quantitatem", Édition critique par J. Janssens, Académie Royale de Belgique, 2017. - Guerrero, R. Ramón (Anales del Seminario de Historia de la Filosofía, 2018)