La Germania a Xàtiva. Actes de les XI Jornades d’Art i Història, Xàtiva 2019. Antonio López Alemany (ed.), Ulleye (Xàtiva), Una Ullada a la Història, 2020, 339 pp. ISBN: 978-84-949495-9-3 - Ferrer Orts, Albert (Arte, Individuo y Sociedad, 2021)
Reseña de la obra de Antonio López Alemany (ed.), Ulleye (Xàtiva), Una Ullada a la Història, 2020, 339 pp. ISBN: 978-84-949495-9-3